Bemutatom neked a

Weboldal START – Alapozó workshopot!

Weboldal rendszer

Stabil technikai háttér

Variálható, előre elkészített elemek

Modern, szép dizájn

Oktatás a kezeléshez, frissítések

Útmutató és támogatás

Készítsük el weboldalad!
Hozzunk létre egy stabil alapot, és ugorjuk át együtt a kezdeti nehézségeket!

A célom, hogy átlendítselek azon az első fázison, amin a legtöbben, akik maguknak szeretnék elkészíteni majd menedzselni weboldalukat, elbuknak. Azon kevesek, akik talpon maradnak, sok hetet – hónapot ölnek bele ebbe.

A kezdeti lendületet egy stabil és szép alappal, valamint oktatással a használatot illetően, én egyetlen workshop alatt a kezedbe adom!

Mikor ajánlom Neked a

Weboldal START – Alapozó workshopot?

Ajánlom, ha ezek valamelyike igaz rád:

R

Szeretnél megjelenni online egy weboldallal, de nem tudod anyagilag megengedni, hogy megbízz egy kivitelezőt.

R

Nem tudod, merre indulj, mi kell ahhoz, hogy megvalósuljon az, amit elképzeltél, de te szeretnéd magadnak kivitelezni.

R

Már látod, mennyi dolognak kellene utánajárnod, mennyit kellene tanulnod, hogy egyáltalán elkezdhesd feltenni az oldaladra, amit szeretnél.

R

Meg tudnád csinálni, hiszen Google a barátod, de jobb lenne, ha valaki a helyes irányba állítana, nem kellene sok időt fordítanod az előkészületekre.

R

Lendületet adna, ha a kezdeti nehézségeket átugorhatnád (sok-sok utánajárás és kísérletezgetés, alap rendszer felépítés, beállítások, modern kinézet kialakítása…)

R

Segítség lenne számodra, ha valaki személyesen segítene neked, és feltehetnéd kérdéseid neki. 

Nem ajánlom, ha ezek valamelyike igaz rád:

Q

Már van weboldalad, és csak pár kérdésed lenne vele kapcsolatban (ebben az esetben kérj konzultációt :) )

Q

Teljesen önjáró vagy, nem szereted, ha valaki megmondja, hogy merre érdemes menned. Majd te megoldod.

Q

Kivitelezőt keresel a teljes weboldalad elkészítéséhez, esetleg grafikus által készített dizájnt szeretél viszontlátni az oldaladon. (Ebben az esetben is keress bátran, de nem erre a programra van szükséged!)

Q

Az elképzelésed túl nagy volumenű. Ezt lehet, hogy nem tudod előre, de ha mondjuk egy új booking.com-ot szeretnél, akkor ne egyedül kezdj bele.

Q

Webes szakember vagy. Ezt talán mondanom sem kell. :) 

Nézzük, miről is szól a workshop?

1

A workshop előtti lépések

Miután jelentkeztél a workshopra, két dolog fog történni.

1. Intézünk neked domain nevet és tárhelyet, ahol majd a weboldalad elérhető lesz.

Ezzel megspórolod azt az időt, amíg utánajárnál, hogy milyen feltételeknek kell megfeleljen egy jó szolgáltató, hol megbízható és megfelelő a technikai háttér, hol segítőkész az ügyfélszolgálat! Nem kell végignézned több tucat ajánlatot, esetleg egy rossz választás esetén nem kell később költöztetni az oldalad.

Tehát ajánlok neked szolgáltatót, és útba igazítalak abban is, hogy melyik tárhely csomagra érdemes előfizetned. Ha kéred, segítek a regisztrációban, de ezt GDPR megfelelőség okán nem fogom tudni helyetted elvégezni.

Amennyiben már van domain neved és tárhelyed, megnézzük, hogy megfelelőek-e, és ha igen, természetesen nem kell újra regisztrálnod ezeket.

 

2. Küldök neked egy kérdőívet, amely mindkettőnknek hasznos lesz.

Neked segít, hogy összefoglald a feladataid és céljaid, nekem pedig segít, hogy megismerjelek egy kicsit, és lássam, hogy miért is jelentkeztél a workshopra, miben vársz segítséget tőlem.

Ezért kérlek, ezt a kérdőívet mielőbb töltsd ki, még bőven a workshop előtt.

 

Amikor találkozunk online, ez fog történni

1. Feltelepítjük a tárhelyedre a WordPress rendszert, mely a weboldalad alapját adja

Azért ezt, mert jelenleg ez a legrugalmasabb, leginkább testreszabható és piacvezető rendszer, és a legtöbb induló vagy kis vállalkozásnak bőven elegendő! 

Elvégezzük a tárhelyeden a szükséges beállításokat, hogy gond nélkül tudjon működni minden. Majd a weboldaladon belül is beállítjuk amit kell ahhoz, hogy könnyen kezelhető legyen számodra a felület.

Az eddigi tapasztalataim alapján azon bátraknak, akik belevágnak egyedül, a döntő többsége ezen a ponton nem tud túljutni, és feladja. Nincs rá elég ideje, vagy türelme, hogy megtanulja, utánanézzen. Hetek – hónapok telnek el, mire ide eljutnak. Megspóroljuk ezt neked? :)

 

2. Feltelepítjük a Divi nevű prémium témát neked, amihez örökre megkapod a frissítéseket is!

Olyan liszenszem van ehhez a témához, amivel teljesen legálisan, a workshop minden résztvevőjének saját kulcsot tudok biztosítani a későbbi frissítések eléréséhez. Ezáltal minden szuper új funkciót te is elérsz majd a jövőben.

Ez jelenleg az egyik legkönnyebben használható, eszméletlenül sokoldalú és talán a legtöbb bővítési lehetőséggel bíró téma. Biztos, hogy te is szeretni fogod! :) 

Mellesleg már ez behozza neked a workshop árát! 

 

2

Ez lesz a workshop első részében

3

Ez lesz a workshop második részében

Egy kis szünet után ezzel folytatjuk

1. Megmutatom neked, hogyan is működik a weboldalad.

Megismerkedünk a szerkezeti elemekkel, melyből nagyjából bármit fel tudsz építeni a későbbiekben is! És ez fontos, hogy tudd, később bármikor szükséged lesz egy újabb aloldalra, te magad létre tudod majd hozni, nem kell hozzá szakembert keresned! 

Kiválasztunk egy alap kinézetet is, amely szuper dizájnos kiindulási alap lesz számodra. De tudd, hogy bármit bármikor át tudsz alakítani, mutatom azt is, hogy hogyan!

 

2. Életre keltünk együtt néhány aloldalt, amikre szükséged van.

Lehet, hogy már tudod, melyek ezek nálad, főleg, ha már voltál nálam Tervező konzultáción, akkor kész is a terved, hogy mit szeretnél felépíteni. Amennyiben még csak halvány elképzeléseid vannak, akkor se aggódj! Vannak fix oldalak, amik tuti kellenek majd, ezeket el tudjuk készíteni nálad is!

Ezután már csak a saját tartalmaiddal kell feltöltened az oldalakat, és indulhatsz is utadra az online világban! :)

Itt fontos megjegyeznem, hogy amennyiben itt elakadnál, hogy milyen aloldalaid is legyenek, és milyen tartalmakra lenne szükséged, mindenképp gyere egy Tervező konzultációra, ahol ezt tisztába tesszük, és olyan online teret tervezünk neked, amiben jól fogod érezni magad, és tisztán, világosan a céljaid felé tudsz haladni általa!

3. Néhány hasznos dolog még vár rád!

Nem engedlek el olyan alapok nélkül, amik mindenképp kelleni fognak, akármit is csinálsz. Például sablonok ászf-hez és adatkezeléshez, vagy sütisáv. De bekötünk analitikát is, hogy lásd, hogyan alakul az oldalad látogatottsága. És egy kis seo alapot is nézzünk, mert az sokatok fejében motoszkál. :)

 

Nem hagylak magadra a workshop után sem!

1. Kapsz egy listát, hogy ezen a ponton milyen teendőid vannak

Így nem esel bele abba a csapdába, hogy a workshop végén csak állsz, és nem tudod, merre van a következő lépés, mit is csinálj most. Adok egy csekklistát a következő feladataidról, amiken szépen sorban végig tudsz menni, így látod is a haladásod.  

2. Egy kis ajándékkal is várlak :)

Ha lelkiismeretesen elvégezted a workshopot, akkor egy emailt kapsz tőlem, melyben egy kis ajándékkal kedveskedek majd neked. Erről most többet nem árulhatok el, de hidd el, örülni fogsz neki :) 

 

4

Ez lesz a workshop után

Mikor? Hogyan? Mennyiért?

Mi fog történni?

  A Weboldal START – Alapozó workshopot rendszeresen és csoportosan tartom online, Zoomon keresztül, minimum 5 fő jelentkezése esetén.

  A workshop részvételi díja 35.000 Ft. (áfával nem kell számolnod) 

  Ennél már maga a Divi téma is többe kerül, nem beszélve a többi munkáról és időről, amit megspórolsz magadnak, ha nem egyedül vágsz ebbe bele! :) 

  Nézd csak, ez most a legjobb, amit tehetsz magadért és a vállalkozásodért: 

  1.

  Válaszd ki a számodra megfelelő időpontot, és jelentkezz az űrlap kitöltésével.

  2.

  Add meg a számlázáshoz szükséges adataid, majd add le jelentkezésed a gomb megnyomásával.

  3.

  Fizetni online, bankkártyával tudsz, a Stripe rendszerén keresztül, számlát a fizetést beérkezően küldöm neked a megadott email címedre. Kérlek, figyelj rá, hogy pontos adatokat adj meg! 

  4.

  Röviddel ezután kapni fogsz tőlem egy emailt, amiben leirom az első teendőidet a tárhely és domain név regisztrációval kapcsolatosan, valamint minden egyéb fontos infó benne lesz a továbbiakat illetően.

  Ezt a lépést minél hamarabb olvasd el, és csináld is meg, mert enélkül nem tudunk továbbmenni!

  Itt tudsz jelentkezni!

   

  Válaszd ki a neked megfelelő időpontú programot a zöld részben (kattints a kis körbe a sor elején)!

  "
  • Weboldal START - Alapozó workshop *** 2024.  —  35 000 Ft

  Számlázási adatok

  A rendelés tartalma

  Product
  Quantity
  Total
  Cart Subtotal Ft
  Order Total Ft
  • Fizetésed a bankszámlámra érkezik. Ennek feldolgozása 1-2 munkanap alatt történik, türelmed kérem, köszönöm.

  A személyes adatokat a rendelés feldolgozásához, a weboldalon történő vásárlási élmény fenntartásához és más célokra használjuk, melyeket az Adatkezelési tájékoztató tartalmaz.