Czene Orsolya webdesigner

Vállalkozó – NŐ születik

Ha a videóban (1:00 perc) magadra ismersz, akkor érteni fogod, hogy miről szól és milyen értéket képvisel a Vállalkozó – NŐ születik blog.

És ebben az esetben számítok Rád, hogy a történeted nem tartod titokban tovább, hanem megosztod azokkal, akiknek ez most a legnagyobb segítséget, az iránymutató fényt jelentheti!

Amikor a nő életének legnagyobb változása lesz vállalkozásának az alapköve

Szívből írt történetek, melyek értéket teremtenek. Hogyan és miért? Olvass tovább!

A Vállalkozó – NŐ születik blogban a hölgyek életének egy nagyon érzékeny és sokszor radikális változást hozó időszakát szeretném a lehető legtöbb szemszögből bemutatni.

Ez pedig az a néhány év, amikor egy felnőtt nő, aki valamilyen formában a körforgás része volt, kikerül onnan azért, hogy megszülethessen benne az édesanya. Ezért női önmaga a kispadra kerül, megpihen egy időre.

Majd, amikor ismét kinyitja szemeit, arra ébred, hogy ez a NŐ már nem ugyanaz, aki régen volt, és nem tud a körforgásba ott visszalépni, ahol korábban kilépett belőle…

Sokan, sokféleképp élik meg ezt a változást, és rengetegen lépnek ezen a ponton a vállalkozói lét útjára.

Megszületik a Vállalkozó – NŐ.

A blog történeteit olyan hölgyek írják, akik már bejárták ezt az utat. Ezzel inspirálnak, példát mutatnak azoknak, akik még az út előtt állnak, vagy épp a kellős közepén toporogva a megoldást keresik.

Azoknak, akik az úton járnak, ez egy fény az útvesztőben, egy menedék, ahol társakra és támogatásra lelhetnek.

A történetek íróinak pedig egy lehetőség, hogy úgy meséljenek magukról, az érzéseikről, a nehézségeikről – sikereikről, és természetesen a vállalkozásukról, ahogy korábban talán még soha – megmutatva a retusálatlan valóságot!

És ez a kulcsa az egésznek, hogy a valóságot mutatják meg! Ezek a hölgyek bizony ámításmentesen, önazonosan, szívből, szeretettel, komoly értéket teremtve vállalkoznak! Szembemennek a trendekkel, akkor is, ha nem keresnek milliókat naponta. A sikerüket nem pénzben mérik… 

 

Mi a célja ennek az egész kezdeményezésnek?

Két komoly oka van, amiért létrejött mindez.

Az egyik oka, hogy megmutassuk, lehet másképp is, mint ahogy a mai trendek és tanítások diktálják! (Nem kell nagyobbnak látszani, rakétasebességet ígérni, világot megváltani. Sőt, még „csak most csak neked tízezer a százhúszezer helyett” játszmákat sem kell erőltetni. Úgysem fog működni.)

Cél, hogy kézzel foghatóvá váljon, hogy egy aprócska „anya-vállalkozás” is képes olyan értéket teremteni, amivel nem csak önmagát, vagy a családját, de a gazdaságot is képes komoly mértékben az egyensúly felé billenteni.

Vegyük észre, hogy egy vállalkozás nem csak akkor mondható sikeresnek, ha milliókat termel – automatizálva. A siker máshol van. Mindenki másban találja meg. 

Sokan megírták már erről a történetüket, olvasd el őket! 

A másik oka, amiért ez a kezdeményezés létezik, hogy akik így éreznek, ne legyenek egyedül. Mert bizony piszok nehéz szembemenni az árral, és önmagadnak maradni akkor is, ha épp nem megy úgy a szekér, ahogy kellene. 

Van egy közösség, ahol kizárólag azok a hölgyek vannak jelen, akik teljesen magukénak érzik az őszinte, önazonos, szívből értéket teremtő vállalkozás eszméjét, és aktívan tesznek azért, hogy ne veszítsék el a hitüket abban, hogy ez így is tud működni!

Támogatják egymást, ötletelnek, ha egyikük elakad valahol. Megosztják az apró sikereiket is, nehogy elvesszenek a napi darálásban… Szuper NŐK ők, a szó legnemesebb értélmében. 

Ha úgy érzed, neked is köztük a helyed, ne légy rest, csatlakozz! (Zárt facebook csoport, ingyenes, csak a kérdésekre válaszolj!)

Meséld el Te is Vállalkozó-Nővé válásod történetét!

Itt megnyílhatsz, végre úgy mesélhetsz, ahogy talán még soha korábban.

A történetírók közé bekerülni nagy büszkeség. Mert azt jelzi, hogy őszinte és valódi vagy, a munkáddal pedig értéket teremtesz a környezetedben. Márpedig a mai világban nem terem ilyen vállalkozó minden bokorban…

Ha úgy érzed, igazak rád az alábbiek, ne légy rest, jelentkezz történetírónak!

  • Önazonos vagy, őszinte a vállalkozásodban minden téren. Önmagad adod, nem ámítasz, nem hordasz álarcot.
  • Saját értéket teremtesz, nem másról másolsz vagy dropshippingelsz.
  • Vannak céljaid, jövőképed, és ehhez egy segítő szándék is társul.
  • Példamutató lehet másoknak az eddigi életutad, inspirálhatja őket, hogy ne féljenek belevágni, és megmutatja, hogy igenis működik így is! Hogy messzire lehet jutni „trükközés” nélkül is.
  • Sikeresnek látod magad, és meg is tudod mondani, hogy miben áll ez a siker.

Ha úgy látod, egyezik az értékrendünk, és te is ide tartozol, jelentkezz a gombra kattintva! Rövid időn belül visszajelzek neked!