Online konzultáció –
Négyszemközt zajló, rád szabott tanácsadás, ahol a teljes figyelmem csak a tiéd és a vállalkozásodé.

Ez a leghatékonyabb formája annak, hogy célzottan haladj a terveid megvalósításával, és a megfelelő irányba fejlődj, felesleges kerülőutak bejárása nélkül.

Akár az online tered önazonos kialakításában vagy bizonytalan, akár weboldalad felépítésével kapcsolatban vannak kérdéseid, nyugodtan keress meg!

Ha valóban hatékonyan szeretnél előre lépni, jelentkezz konzultációra alább.

Milyen témákban szoktak tőlem a leggyakrabban segítséget kérni?

online tér tervezés

Ez mindennek az alapja, a térkép a kezedben a saját online világodhoz.

Részletekért katt ide

Az online tered megtervezésének a célja, hogy pontosan tudd, mi a célod a mindennapjaidban. Például amikor írsz egy posztot, vagy kitalálsz egy új szolgáltatást.

A térképből, amit csinálunk neked, látni fogod, hogy mik a vállalkozásod tartópillérei, amikkel mindig foglalkoznod kell, honnan jön a bevételed.

És látni fogod azt is, hogy mely külső elemekkel tudod támogatni ezeket az online teredben, amiben te is jól érzed majd magad, és nem lesz kényszerű napi teendőlistád.
(Például hiába próbálod egy videós csatornán népszerűsíteni egy szolgáltatásod, ha egyébként utálsz videókat készíteni… )

weboldal tervezés

Strukturális, logikai felépítést, folyamatok tervezését jelenti.

Részletekért katt ide

Két esetben célszerű ezt elkészíteni: 

1. Ha a kiviteleződ ebben nem ad segítséget, csak jelzi, hogy “küldd el az anyagokat a weboldalhoz”. Te pedig nem tudod, hogy mit is kellene küldened, hogyan kellene megírnod, egyáltalán milyen menüpontokra lesz szükséged. 

2. Ha magadnak készíted a weboldalad, akkor ez a lépés kihagyhatatlan. Mert tervek nélkül nem fogod tudni kialakítani az aloldalaid, csak ülsz majd az üres képernyő felett, és elmegy az időd – a semmire. A jött-ment gondolatokból épített weboldal pedig nem fog eredményt hozni. 

A weboldal megtervezése célszerűen az online tér tervezése után történik, úgy sokkal könnyebb, és látod is, hogy mit miért csinálsz. 

technikai segítség

Technikai megvalósítást illetően vagy tanácsért kérdezz bátran.

Részletekért katt ide

Amikor magadnak készíted a weboldalad, teljesen természetes, ha időnként elakadsz a technikai kérdéseket illetően. Sőt, az is rendben van, ha nem tudod, hogy hogyan tudnád jól átláthatóvá, egységessé és egyértelművé tenni a tartalmaidat, csak érzed, hogy valami nem stimmel. 

Ha ebben a helyzetben vagy, szedd össze a kérdéseid, és tedd fel bátran egy konzultáción őket! Akár a folyamataidban, akár a kinézetet illetően szívesen segítek szakmai szemmel ránézni, finomítani és előre lépni.

Fontos: a technikai, megvalósítási kérdésekben az erősségem a WordPress rendszere, más cms-ek feltérképezését és azokban való segítségnyújtást jelenleg nem tudok vállalni. 

Hogy zajlik és mennyibe kerül a személyes konzultáció?

Jelentkezel a konzultációra az űrlapon keresztül

Kérlek, írd le röviden az űrlapon, hogy miben is szeretnél pontosan segítséget kérni, így tudok jobban felkészülni a konzultációnkra, és még előtte fel tudom tenni neked az esetlegesen felmerülő kérdéseimet. 

Emailben visszajelzek neked 1-2 munkanapon belül

Kérlek, pontos email címet adj meg, különben nem fogom tudni felvenni veled a kapcsolatot. Ha lesz még kérdésem, ekkor fogom megírni neked, és időpontot is egyeztetünk a konzultációnkra.

Találkozunk online, zoomon keresztül

A konzultációt zoomon tartjuk. Ha kéred, felvétel is készül, amit elküldök neked. A szükséges idő leginkább tőled függ, hogy mennyi kérdésed van, mennyire vagy felkészült, és mikor telik meg a tár a fejedben :)

Ennyibe kerül majd neked a találkozónk

A konzultáció után, óradíj alapon számolva küldök neked számlát. Áfával nem kell számolnod, kisadózó vagyok.

A díjazás jelenleg 20.000 Ft / óra.

Itt tudsz jelentkezni konzultációra

Miben segíthetek neked?

Adatvédelem