kulisszatitkok a projektről

Anyából vált gyermekágyas dúlává

Viki esete mélyen a szívemhez szólt. Először nem értettem, hogy mitől különleges az, amit csinál. Azonban, ahogy lassan bepillantást engedett abba a gondoskodásba, amivel a frissen szült édesanyákat – és családokat támogatta, új értelmet nyert számomra a dúla fogalma. 

Először az fogott meg, hogy számára a saját gyermekeinek születése volt életének az a fordulópontja, ami erre az útra terelte őt. Ezt abszolút csodáltam, mert a saját tapasztalatom némiképp másképp nézett ki, nekem nagyon sokáig tartott „feladnom” a régi életem, és átadni magam az újnak.  

Ezután megismerkedtem azokkal a különleges módszerekkel, amiket ő Marokkóból hozott el ide kis hazánkba. Megtudtam, hogy ott milyen hagyományok és törődés övezik az új anyát, és megértettem, hogy ez igenis minden frissen szült nőnek olyan segítség lenne, ami által könnyebben válhatna anyává és épülhetne fel, mint nő. 

Átadni a dizájnnal mindazt, amit a Radina képvisel

Miután beleláttam Viki munkájába és szándékaiba, igazán nem esett nehezemre belehelyezkednem a témába.

Meg kellett mutatnom azt, hogy annak ellenére, hogy ez egy új anya életének egyik legérzékenyebb szakasza, Vikit mégis nyugodtan bármelyik új család a bizalmába fogadhatja.

Emellett a nőiség és az anyává válás harmóniáját és lágyságát hangsúlyozva kellett kiemelnem a magas szintű szakmai hozzáértést, amit Viki képvisel.

Technikai háttér, árkategória – ha hasonló weboldalt szeretnél

Logója és kiválasztott színei már voltak Vikinek, így ezekkel álltam neki az alkotásnak.

A struktúra kialakítása volt itt is a leghangsúlyosabb kérdés, hogy a látogatók számára átláthatóvá tegyük a lehetőségeket, és egyértelmű legyen, hogy mire számíthatnak, ha felkeresik Vikit.

Tudtam, hogy most nem keresgélhetek stock oldalakon fotókért, ide saját képek kellenek, mert csak azok adják meg azt a bizalmi alapot, amire ebben az érzékeny témában szükség van.

Nagyon fontos, hogy itt emberileg kapcsolódnak Vikihez a családok, így videókat is helyeztünk el az oldalon, ahol ő maga beszél néhány kérdésről, megalapozva ezzel a szimpátiát.

Egy hasonló weboldalhoz jelenleg 380-440.000 Ft közötti értékkel kalkulálj (amiben nincs benne a tárhelyszolgáltató és a grafikai tervezés költsége, csak a weboldal elkészítése).

Viki dolga az volt, hogy elküldte nekem a szöveges tartalmakat és a képeket, amik rendelkezésére álltak, illetve, ahol ez mégsem volt meg, oda keresett megfelelő képet, de ezeket idővel cseréltük sajátra. Illetve átadáskor egy 2-3 órás oktatásra kellett rászánnia az idejét, hogy tudja kezelni az oldalt a későbbiekben, ha akarja.

A végeredmény magáért beszél

Viki volt olyan kedves, és megosztotta velem érzéseit a közös munkánkkal kapcsolatban. Jobban úgysem tudnám elmondani, inkább idézem sorait.

„… Orsi azonnal átlátta, mire van szükségem, és dinamikus kivitelezéssel egy gyönyörű, letisztult, mégis egyedi, ízléses és kreatív oldalt készített nekem.  

A közös honlapkészítés eredménye teljes megelégedéssel tölt el. Végre úgy néz ki az oldalam, mint amilyennek elképzeltem. Orsi ötvözi az ízlést, a kreativitást és a szakmaiságot. Szívből ajánlom mindenkinek!”

Ha szeretnéd élőben megnézni, kattints ide.

A weboldal képekben