kulisszatitkok a projektről

Útkeresés, bátorítás, megvalósítás

Andi egy egyéni stílussal megáldott képalkotó művész, aki emberként tekint az ügyfélre, és a lelket helyezi előtérbe.

Azért nem volt weboldala, mert ezer felé járt a feje, nem tudta, hogy pontosan mit is szeretne igazán, és így nem tudta megmondani, hogy mit is akar kihozni az online térből.

Mindent szívesen csinált volna, de még önmagában is nehezen hitt, hogy ő erre képes, és ez működni tud majd neki.

Nagyon hosszú utat jártunk be együtt, ő volt az első ügyfelem, akit lelkileg és mentálisan is támogattam a közös utunk során.

Nyilván nem vagyok coach vagy mentális segítő, de akad némi beleérző képességem, és Andi helyzetét elég jól láttam kívülről ahhoz, hogy tudjam, többre képes.

Csupán támogatásra volt szüksége, hogy meg merje lépni azt, ami hívta őt, és láttatni kellett vele az utat, ami a sokfelé ágazásból egy egzakt irányt mutatott számára.

Végül a kedvenc tevékenységei közül szemeltünk ki párat, amire felépítettük a weboldalát. Van köztük szolgáltatás is, és webshop is. Bár ritkán készítek webshopot, erre kifejezetten büszke vagyok, mert annyira egyedire és áttekinthetőre sikerült a termékoldalakat alakítani, ami ritkaságnak számít manapság.

Feladataim a projektben

Kvázi minden. 🙂 Oké, grafikusra bíztuk a logót, ebből építettem tovább mindent. Tehát énkereséssel kezdtünk, stratégiáztunk, terveztünk, majd pedig lépésről – lépésre megvalósítottunk. 

A shopnál nem volt könnyű, hogy igazából nincsenek tonnaszám információk Andi képeiről, de úgy érzem így is sikerült egy nagyon átlátható, egyszerű és informatív megoldást kialakítani. 

Lett is egy megkeresésem miután életre kelt az oldal, hogy „nekem is ilyen kell, mert annyira érthető és átlátható a webshop!” 🙂 

2024-ben milyen összeggel kalkulálhatsz egy hasonló weboldalért?

Jelenleg egy hasonló weboldal + webshop kombó esetén 680-850e Ft környékén kalkulálhatsz.

Ebben nincs benne a domain név és a tárhely költsége, sem grafikai anyagok készítése. A dizájnt a logóból kiindulva magam építettem fel, a struktúrát én találtam ki egy logika mentén. 

A shopban természetesen kártyás fizetési és szállítási megoldások vannak, számlázás automatizálással. 

Oktatás átadáskor

Természetesen az átadás itt is oktatással zárult, mint mindig. Így Andi bármikor tudja szerkeszteni a tartalmakat, vagy tud feltenni új festményeket a webshopba. 

A weboldal képekben