Madarász Hajnalka Pirki - asztrozófus

Békés megye viharsarki kis városában születtem, Mezőhegyesen. A főiskolát Szolnokon végeztem, majd Budapest után laktam Vas és Zala megyében is. Hosszú út van mögöttem, mely során különböző élményeket és találkozásokat éltem meg.

Nagyon sokáig nem volt több célom, mint boldognak lenni, mindenféle konkrét terv nélkül. Jó pár évvel fiam megszületése után jöttem rá, hogy a valóban örömteli élet nem annyi csupán, hogy van mit enni, van hol aludni, van munkám és még esetleg egy társam is.

Az anyává válás polgármesterként ért egy olyan „kapcsolatban”, ahol az Apa „nem kezd semmit” egy újszülöttel – mondjuk úgy 5 éves koráig. Sok álomképem nem volt az anyaságról, így 2 év kellett ahhoz, hogy kilépjek abból a helyzetből, mert rájöttem, hogy ott és vele egyik sem fog megvalósulni. Azaz Anya és Ember voltam, minimális nőiség – ösztön, semmi tudatosság.

Ha egy indító pontot kellene megneveznem, akkor a családállítással kezdődő önismereti utam hatására találtam rá a bennem élő Női minőségre az Anyaság mellett. Sok-sok év tapasztalata, megélése vezetett vissza ahhoz, a korábban nem is igazán ismert Nőhöz, aki valójában vagyok – megismerkedtem a jógával, a salsával, kicsit a tangóval, jártam tűzön, voltam izzasztókunyhóban, lett sámándobom és megannyi más élmény által tapasztaltam meg a bennem élő Nő aspektusait.

Évekkel ezelőtt főállásom mellett kisebb uniós támogatott projektek menedzselését vállaltam el.

Projektmenedzserként a segíteni tudás vágya volt a fő motivációm. Az akkori munkám egy másik oldalát végeztem el így, amit igazán nagyon szerettem. Aztán kicsit átalakult és egy borászatnak segítettem, kvázi külső back office szolgáltatásként, amikor még ez kevésbé volt elterjedt.

Több, mint 6 évvel ezelőtt összetalálkoztam egy magyar fejlesztésű önismereti játékkal, amelynek hivatalos játékvezetője, pontosabban játékkísérője lettem. Ez volt az a meghatározó pont az életemben, amikor úgy éreztem, hogy valójában én a segítésnek azt a minőségét szeretném megvalósítani, amikor az adott személy rátalál életében felmerülő kérdéseivel kapcsolatban saját válaszaira, megoldásaira.

Ismerőseim körében kezdtem gyakorolni a játékkal, ők hívták meg az ő ismerőseiket, barátaikat – ezáltal önmagamat is még jobban megismertem. Online, egy Facebook oldalt indítottam el, majd megszületett egy ötlet: megvalósítottam egy saját játékteret – Társas-Élet-Játék néven – Zalaegerszegen (akkor ott éltem). Különböző érdekes, kicsit talán szokatlan eseményeket szerveztem. Fél évig tudtam működtetni, azóta is hálával gondolok bátorságomra.

Elengedni azt a helyet, azt az álmot, igazi próbatétel volt. 3 évre rá egy nagyobb álmom született meg: olyan önismereti játék, amellyel otthon is bárki el tud indulni válaszainak megtalálásában.

A „Hősöm útján” nevű (társas)játék 2020 decemberében indult el fizikai útján. Mondhatni a világot nyitottam meg mint játék-teret.
Coachként, életkísérőként egy konzultáció során kérdéseimmel segítek, világítok rá egy-egy mélyebb üzenetre, mely megértése új nézőpontot hozhat a kérdező, a kereső életének további irányára vonatkozóan. Vallom, hogy ez maga az intuíció, ami mindenkiben ott lapul és újra rátalálhat mindenki – mert szerintem ezzel a belső útmutató bizonyosságával, a bennünk élő kurázsival tudunk teljes, boldog életet élni.
Ebben a hitemben erősített meg az asztrozófia ismerete is: mindenkiben ott lakozik a bölcs és a zseni, csak a másik embertől eltérő formában tudjuk megmutatni és magas szinten (egyszerűen mondva könnyen, boldogan megélve) működtetni.

Online szélesebb a bázisom:
www.szeretetmozaik.hu,
www.facebook.com/szeretetmozaik

A sikerem az egymásnak való ajánlásokban érzem, amikor örömmel, jó szívvel javasolnak barátnak, munkatársnak, ismerősnek, rokonnak. Így segíthettem tinédzser önbizalmában és pénzügyi csoport egységének létrehozásában, megalapozásában is.

A saját önismereti játék mondhatni sikeres, mert egy kis célomat elértem már vele. Hittem és hiszek is benne, hogy van még további közös utunk.
Az önmegvalósítás sikere egy szinten megtörtént, megéltem – nagy álmom, hogy hivatásom által egyre többen találják meg válaszaikat, érjék el céljaikat a boldogság útján.

Közgazdász végzettségem mellett mostanában találtam rá arra a harmóniára, mely az üzletasszony és a segítő között félúton van. Mindezt úgy, hogy a női megérzésimre mind többet igyekszem hallgatni. Így lehetséges az is, hogy a belső és külső jelekre figyelve találom meg, hogy éppen melyik szerepem kerüljön előtérbe – hiszen az élet körülöttem és bennem is folyamatosan változik, rutinszerűség alig van benne… és én éppen így vagyok boldog.

Az élet-körülményeim és önmagam is változtam, elsősorban belül. Fiam születésekor talán 20 %-on ketyegtem, most 70-80 %-on járhatok… A tapasztalatok sora végtelen, talán a legfontosabb és a legalapvetőbb, hogyha én jóban vagyok önmagammal, jól érzem magam – és ez nagyon összetett is tud lenni (!) – akkor a gyermekem is jól van.