Czene Orsolya - webdesigner

Felszabadítom a vállalkozó nőket az online marketing „kötelezők” és a társadalmi elvárások nyomása alól!

Velem olyan lesz az online megjelenésed és a weboldalad üzenete, ami a valódi éned mutatja meg: a szívből, önazonosan vállalkozó NŐT!

A végeredmény: őszinte, logikus, valódi, ámításmentes, értéket adó. Stílusos, mégis egyszerű és letisztult. Amilyennek Te is szeretnéd.

Nézd meg lejjebb görgetve, hogy miben és hogyan tudlak segíteni, és jelentkezz egy első konzultációra, ha úgy érzed, jó kezekben lennél nálam.

Milyen úton megyünk végig? Nézd csak!

Megkeressük az utad, és a hangod

Meghatározzuk, hogy mit szeretnél pontosan csinálni, mi a küldetésed, mi mozdít meg téged. Akkor is, ha már régóta működik a vállalkozásod!

Megkeressük, hogy a kommunikációnak mely formája lenne számodra a legmegfelelőbb, és kialakítjuk a stratégiát, ami mentén érdemes lesz majd haladnod.

Folyamatokat tervezünk, megkeressük az eszközöket, amikre szükséged lesz.

Felvértezzük magunkat a szükséges eszközökkel

Elkészítjük ezeket az eszközöket, legyen szó akár egy teljes arculati kézikönyvről, nyomdai anyagokról, (web)szövegezésről, profi fotókról vagy bemutatóvideókról.

Ezzel kialakul a márkád (akár énmárka, akár céges is) arca, stílusa, üzenete, amivel már könnyebben, egyértelműen fogsz tudni kommunikálni és megjelenni bárhol, bármikor.

Kialakul az online tered, útra készen állsz!

Az előző két pontban összegyűjtött tervek mentén és eszközök segítségével összeáll a weboldalad (áruházad), testet öltenek a folyamataid.

Majd indul a technikai támogatás: biztonságtechnika, keresőoptimalizálás, statisztikák, hirdetések

Ha készen állsz előlépni a háttérből, én segítelek benne :)

Íme az eszköztár, amire szükséged lehet a weboldaladhoz

Grafikus, fotós, szövegíró, marketinges, akár videó készítő szakember?
Kollégáim is készen állnak Rád!

Sőt, az is lehet, hogy még nem látod, merre van az előre, és elsőként benned kellene rendet rakni, és a vállalkozásod alapjait lefektetni? Te pedig nem szeretnél mindenhez külön embereket keresni, és akár sokszor újra tanulópénzt fizetni.

Ezért összeszedtem, hogy miben tudunk számodra együtt, hasonló szemléletmóddal és hozzáállással segíteni Neked!

célkitűzés, útkeresés

CÉLOD MEGHATÁROZÁSA – rendrakás és útkeresés

Előfordulhat, hogy még nem tiszta számodra, hogy mi a pontos célod, amit el szeretnél érni, mi az az érték, amit másoknak adni tudsz a vállalkozásoddal. Lehet, hogy nem látod, hogyan fogsz megélni belőle, hogyan lesz ez több, mint hobbi.  Ebben is tudunk segíteni, akár a lelkedben és az életedben kell az okokat feltárni, akár a sok kis részből kell összerakni a pontos tervet.

Grafikai munkák

GRAFIKAI MUNKÁK – az online térbe vagy nyomdába

Legjellemzőbb igények az arculati tervek szoktak lenni (pl. logó, névjegy, prospektus…), de a weboldal készítéséhez szinte nélkülözhetetlen hangulattábla (moodboard), teljes arculati kézikönyv, vagy a közösségi felületeken használható grafikák (pl. facebook borító és avatár képek, posztokhoz, instához grafikák) elkészítésében is számíthatsz grafikusunkra.

Grafikai munkák

FOTÓZÁS – profi fotóssal, stúdióban vagy helyszínen

Vállalkozóként amire leginkább szükséged lesz, az néhány profi minőségű portréfotó, amit akár az online térben, akár partnereknek, magazinoknak küldve is sokrétűen fel tudsz használni. Ezen kívül a reklámfotózás segítségével tudjuk bemutatni, hogy ki vagy és mit képviselsz a vállalkozásoddal, illetve a termékfotózás szükséges abban az esetben, ha termékeket forgalmazol.

Videó készítés

VIDEÓ KÉSZÍTÉS – stúdióban vagy helyszínen

Erősen ajánlom a pár perces imázsfilmet, ha szolgáltató vagy, mert így könnyen és rövid idő alatt meg tudod mutatni a lényeget magadról és a vállalkozásodról az érdeklődőknek. Szeretik az emberek a „kulisszák mögé” beengedő rövid videókat, amikkel bizalmat ébresztesz majd. De egy interjús videóval is átadhatod az üzeneted, megmutathatod a küldetésed. Ha vállalod az arcod, hiteles vagy. 

Grafikai munkák

KREATÍV SZÖVEGÍRÁS – ha nem szeretnéd te írni

Az a legjobb, ha (akár a segítségemmel) te magad írod meg a szövegeid a weboldaladra, és te kommunikálsz a közösségi felületeiden, mert akkor lesz hiteles és téged képviselő. De tudom, hogy a folyamatos „tartalomgyártás” időigényes dolog. Ezért vállalja a szövegírással foglalkozó kolléganőm, hogy a te stílusodban ír helyetted a blogodba, közösségi médiába, akár nyomdai anyagaidra.

Online marketing

ONLINE MARKETING – rizsa és ámítás nélkül, őszintén

Hangzatos reklámszövegek kitalálása helyett nálunk az a munkafolyat, hogy összeállítunk neked egy kommunikációs stratégiát, amely mentén önazonos, őszinte és hiteles tudsz lenni. Erre épül majd fel a teljes tartalommarketinged, és így tudsz az értékeid megmutatva közönséget, ügyfeleket szerezni. Ebbe a stratégiába illeszkedően tudunk neked hirdetéseket is futtatni a Facebook, Instagram és Google felületein.

Vajon tudunk majd együtt dolgozni?

Miért ennyire nehéz megtalálni a megfelelő kivitelezőt?!

Tudom – mert sajnos elég gyakran találkozom rossz tapasztalattal érkezőkkel -, hogy manapság nagyon nehéz megtalálni a megfelelő kivitelezőt, legyen szó bármelyik piacról is.

Márpedig a weboldal készítés egy olyan szakma, amit rengetegen csak egy néhány hetes online képzésen sajátítanak el, rosszabb esetben nem képzik magukat tovább, és főként a kezdeti stádiumban nem tudják előre felmérni, hogy képesek-e megvalósítani egy ügyfél minden kérését, vagy sem.

Épp emiatt sokan gondolják – helytelenül – azt is, hogy
„ez csak olyan összekattintgatós dolog, megy ez majd nekem is”.

Czene Orsolya - webdesigner

Miért bíznál meg valakiben látatlanul?

Sokan panaszolják, hogy komoly tanulópénzt fizettek – mert előre fizettek ki mindent, mert nem volt szerződés, mert eltűnt a kivitelező…

Borzasztóan inkorrekt dolgok ezek üzletileg és emberileg egyaránt, amik nagyon erősen rontják „a webesek” megítélését.

Emiatt felerősödik az értéke annak, ahogyan én általában együttműködöm a partnereimmel, és amilyen tudással rendelkezem.

Épp a minap egy első beszélgetés után ezt kaptam egy emailben:

.. a tegnapi beszélgetés során is átjött, hogy Te nem szalagszerű munkát végzel, hanem az emberek személyiségéhez igazítod a nyújtott szolgáltatást, és véleményem szerint ez páratlanná teszi a munkád.”
– ó de szeretek ilyeneket kapni :)

Nézd, ez nálam így működik

w

Először is beszélgetni fogunk.

Tudni szeretném, ki vagy te. Miért csinálod és hogyan? Miért vagy te más a piacodon, mint a többiek, hol rejtetted el a cégedben a lelkednek azt a darabját, ami által az csak a tiéd lesz.

Ha úgy látom, hogy olyan vagy – a témádat illetően és emberileg is – akivel össze tudok hangolódni, és képesek leszünk együtt valami nagyon jót megvalósítani, akkor elkezdjük a konkrét elképzeléseid körvonalazni.

l

Megállapodunk, határidőt szabunk

Amikor minden részlet a helyére kerül, akkor fogok tudni egy pontos árajánlatot adni neked. Ezen kívül a későbbiekben már nem merülnek fel rejtett költségek, tisztán látni fogsz mindent a folyamatból.

Ha mindketten úgy érezzük, hogy együtt belevágunk a megvalósításba, akkor szerződésbe foglaljuk azt, hogy pontosan mit valósítunk meg, és mikorra. Ez véd téged, és mindkettőnknek iránymutatóul szolgál.

Így kezdjük a megvalósítást.

Megtervezzük azt a stratégiát, amivel majd ügyfeleket tudsz szerezni. 

Meghatározzuk pontosan, hogy ki számodra a legideálisabb ügyfél, mit és milyen folyamat mentén tudsz neki adni, hogyan tudod őt terelni és elégedetté tenni.

Mindemellett kialakítjuk a saját márkaképed (legyen az akár személyes márka, akár céges is), hogy mindig tudd, milyen vezérfonal mentén haladj a későbbiekben, és az ügyfelek is felismerjenek, tudjanak hova tenni a fejükben.

Így haladunk végig a folyamaton..

Fontos, hogy a végeredmény téged tükrözzön, hiszen csak így tudsz azonosulni vele, és kiállni mellette. Ez nem azt jelenti, hogy a kedvenc színedet kell használni, hanem, hogy úgy, és azt kell kommunikálni és megmutatni, ami a te értéked és a te ügyed.

Online dolgozom, így végig kísérheted a készülés folyamatát.

Együtt alkotok grafikussal, akár szövegíróval is (bár a legjobb, ha te magad írod a szövegeid), készíthetünk videót, reklámfotókat, ez is megbeszélés kérdése.

 

Oké, de honnan tudhatom, hogy te megfelelő kivitelező vagy-e számomra? – kérdezheted joggal.

Nos, ezt inkább én fogom tudni először. Így egy picit kénytelen leszel bizalmat szavazni nekem. De azért alább megpróbálom számodra is megvilágítani, hogy mire támaszkodom, amikor eldöntöm, hogy megfelelőek vagyunk-e egymás számára.

E

Profi vagyok, nem kezdő

Fontos számodra, hogy nem ma kezdtem a pályát. Több tucat weboldal és webáruház került már ki a kezem alól, közel 9 éve tevékenykedek a témában, ebből 7 éve a saját vállalkozásom keretein belül. Lentebb meg is nézheted néhány aktuális kedvenc referenciámat.

E

Nem online tanfolyamot végeztem, hanem egyetemet

Tény, hogy kifejezetten ezt a szakmát nem oktatják felsőoktatási intézményben, azonban informatikai képzéseken belül sok webes szakirány létezik. Én konkrétan informatika tanárként végeztem az Eltén, utána pedig egy webáruházakat készítő vállalatnál helyezkedtem el, ahol rengeteg tapasztalatot szereztem a témában.

Később természetesen kíváncsiságból végeztem online tanfolyamot is, de be kellett látnom, hogy nem sok újat tudott adni.

E

Emberként beszélek veled, nem "infós szaki"-ként

Fontos azonban észrevenned, hogy a tanítás számomra manapság abban teljesedik ki, hogy képes leszek számodra emberi nyelven kommunikálni a folyamatot, nem kell attól félned, hogy „butaságot kérdezel”, mert szerintem ilyen nem létezik. 

E

Megmondom, ha nem vagyok megfelelő számodra

Ha valami olyan elképzelésed lenne, ami mégis meghaladja a képességeimet, akkor azt már az elején látni fogom, és ahogy a helyzet megkívánja, akár én magam foglak inkább olyan kivitelezőhöz irányítani, aki alkalmasabb a számodra. Nem kezdek el olyan munkát, amit nem vagyok képes végigcsinálni. 

Rendben, de mégis mennyibe fog ez az egész nekem kerülni?

Az attól függ, hogy mire van szükséged. Ehhez is próbálok irányt adni alább. Áfával pedig nem kell számolnod, kisadózó vagyok.

A + jelekre kattints, kinyílnak a boxok, ott találod a választ. 

Az első lépés minden esetben egy online konzultáció Zoomon!

A konzultáció díja 20.000 Ft / óra

Mi az, ami belefér 1-2 órába?

– Mire van egyáltalán szükséged, kell-e neked weboldal, ha igen, akkor mire, hogyan és milyen?

– Ha szeretnéd, hogy átnézzem az oldalad, és együtt feltárnánk azokat a pontokat, amiken érdemes lenne javítanod az eredményesség érdekében.

Legyen ez akár stratégiai, akár technikai kérdés, vagy a felhasználók szemszögéből való vizsgálódás.

– 1-2 technikai kérdés megválaszolása, iránymutatás a megvalósítást illetően

– Stratégiai terv vázlatos készítése, folyamatok felvázolása

Mi az, amihez 3-4 óra, vagy több alkalom kell?

– Stratégiai terv a nulláról a megvalósítási folyamat tervezésén át a lépésekre bontásig.

– Technikai, gyakorlati segítségnyújtás, megvalósítás néhány kisebb kérdésben. (Több vagy nagyobb volumenű megvalósítási kérdés már projekt keretén belül árajánlattal működik jobban.)

Garantálom, hogy … 

Igen, tudom, hogy ezek alapvető dolgok (kellene legyenek),
de, ha tudnád, hányszor panaszolják el nekem az ellenkezőjét,
megértenéd, hogy kiírtam őket ide. 

Nem tűnök el félúton. Meg máskor sem.

Z

Tartom a határidőt ami a szerződésben van.

Z

Az elején tudni fogod az összes költséget.

Z

1-2 munkanapon belül válaszolok a levelekre.

Z

Tartom magam a szerződésünkhöz.

Z

Ötletelek veled, megismerlek, tanácsot adok, ha kéred.

Z

Követheted a készülést, kérdezhetsz, beleszólhatsz.

Z

Később is megkereshetsz kérdéssel, új ötlettel.

Z

Te is fogod tudni szerkeszteni az oldalad átadás után.

Z

Rám bízhatod a folyamatos biztonsági, technikai karbantartást!!

Z

Jelenleg elérhető szabad kapacitásom TELJES weboldalkészítésre:

(egy hónapban maximum 2 ügyfelet tudok elvállalni, így tudunk belátható időn belül végezni, és teljes figyelmemmel jelen tudok lenni)

  • 2022 február – 0 szabad hely 0% 0%
  • 2022 március – 0 szabad hely 0% 0%
  • 2022 április – 0 szabad hely 0% 0%
  • 2022 május – 0 szabad hely 0% 0%
  • 2022 június – 0 szabad hely 0% 0%

Természetesen konzultációkat, közös tervezéseket a fenti kapacitástól függetlenül, megbeszélés alapján a délelőtti órákban minden héten tartok, így arra bármikor jelentkezhetsz!

Ha úgy érzed, jó kezekben lennél nálam, és szeretnéd, ha együtt dolgoznánk, jelezd ezt nekem az alábbi űrlapon keresztül!

Kérlek, ne lepődj meg, hogy a konzultáció végén számlát küldök neked.
A díjazást kicsit fentebb találod.

Miben segíthetek neked?

Adatvédelem

Nézd meg, mit mondtak rólam, akik már együtt dolgoztak velem

Orsihoz egy ismerős ajánlására jutottam el némiképp reményvesztetten, mert egy kudarcba fulladt honlaptervezésen voltam túl. Az előző programozó hangzatos marketing szövege megfogott, ám a valóságban kiderült, hogy amatőr sablonokkal dolgozik fantázia és ízlés nélkül. Orsi ezzel szemben pillanatok alatt visszaadta a szakmába vetett hitem. Azonnal átlátta, mire van szükségem, és dinamikus kivitelezéssel egy gyönyörű, letisztult, mégis egyedi, ízléses és kreatív oldalt készített nekem. Ha a tartalomban akadt olyan apró rész, amit esetleg nem bocsátottam rendelkezésére, a témára hangolódva önállóan és találóan pótolta a hézagot.

Közös munkánk végén egy alkalmas Zoom oktatás keretében jól érthetően magyarázta el a honlap szerkesztésének tudnivalóit, és mivel a videóbeszélgetést rögzítettük, bármikor előhívhatom azt, ha elfelejtenék egy-egy részletet.

A közös honlapkészítés eredménye teljes megelégedéssel tölt el. Végre úgy néz ki az oldalam, mint amilyennek elképzeltem. Orsi ötvözi az ízlést, a kreativitást és a szakmaiságot. Szívből ajánlom mindenkinek!

Hegedűs Viktória

Gyermekágyas dúla

Orsival már évek óta együttműködünk. Azonnal megtaláltuk a közös hangot, és nagyon gyorsan, nagyon jó ötletekkel segített elkészíteni a weboldalunkat.
Most már a negyediknél tartunk vele, és a közös munka során nem csak az általam kívánt feladatok valósulnak meg szinte azonnal, és kiváló problémamegoldással, hanem ő is proaktívan javasol vagy hívja fel a figyelmem egy-egy új, vagy érdekes dologra, ami a profilomba vág. Megbízható, felkészült, bátran ajánlom!

Kővári Heléna

Tulajdonos - Bozoki Kids Fashion

Orsitól azt kaptuk, amit ígért: felkészült, gyors, pontos munkát, korrekt áron.
Elképzeléseinket, javaslatainkat figyelembe vette, nem akarta saját elképzeléseit ránk erőltetni, de a saját tapasztalata és kreatív ötletei által egy színvonalas honlap született.
A kommunikáció rugalmas volt, az ígért határidőket mindig betartotta. A közös munka gördülékenyen működött.
Bátran merem ajánlani!

Balasits Gábor

Ügyvezető - Mentorbróker Kft.

Már több projekten dolgoztunk Orsival, élmény vele a munka. Mindig vannak friss ötletei, és mindig szem előtt tartja, mi az, amit el szeretnénk érni az általa készített weboldalakkal. A végeredmény mindig meghaladja az elvárásainkat. Bárkinek szívből ajánlom, hogy használja az általa kínált szolgáltatásokat.

E. Simon

Pallas Management Solutions

Imádtam vele dolgozni. Számtalan építő javaslata volt. Körültekintő és nagyon lendületes.

Rendkívül türelmes és szolgálatkész a mai napig is, amikor így utólag valamilyen új ötlettel előállok, hogy tovább fejlesszük az oldalt.

Ménesi Éva

Örömmel tapasztaljuk, hogy azáltal, hogy a weboldalunk megfelelő szakértelemmel és gondossággal készült, sikerült az oldalunk látogatottságát nagy mértékben megnövelnünk. Köszönjük!

Köpf Károly

A Magyar Edzők Társaságának elnöke

Végre egy olyan weboldalunk van, amit könnyen tudunk kezelni, és ami átlátható a tagjaink számára is!

Ideje volt váltani, örülünk, hogy megtaláltuk ehhez a megfelelő partnert!

Borsodi András

Kőbánya-Újhegyi Lakásfenntartó Szövetkezet elnöke