Czene Orsolya - webdesigner

Gondolatok a háttérből, hogy értsd a miérteket…

Képzeld el a helyzetet, amikor beszélgetsz egy barátnőddel, aki elmesél egy aprócska részletet a napjaiból – például, hogy „… én ezt nem értem. Tuti, hogy van a Mincikében (2 éves) egy érzékelő, ami azonnal feltekeri a hangerejét, amint telefonálni kezdek!” – mire te mindent tudóan bólogatsz, hiszen ez bizony nálad is így van… és kezdetét veszi a tapasztalatcsere, heves egyetértésekkel, és azzal a jóleső érzéssel, hogy társra leltél, valaki megért végre, és nem vagy egyedül ezzel az egésszel.

A célom a Vállalkozó – NŐ születik bloggal éppen ugyanez.

 

Hogy egymásra találjunk, és ráébredjünk, hogy a mindennapi ügyes-bajos dolgainkkal, és a nagyobb változásokkal sem vagyunk egyedül.

 

És, hogy lásd, a valóság nem csak nálad más, mint amit a közösségi médiában látsz, hanem mindannyiunknál!

Ezen a ponton értelemszerűnek tűnik, hogy az én történetem sem maradhat titokban, hiszen épp ezzel tudom elindítani veled a beszélgetés folyamát. Az pedig szintén logikusnak tűnik, hogy ezt a beszélgetést érdemes folytatni egy olyan közösségben, ahol csupa hozzánk hasonló társunk között lehetünk. Ez utóbbihoz létrehoztam egy facebook csoportot, melyet itt találsz.

És már csak a kezdő történet hiányzik. Nem könnyű. Kilépni a függöny mögül, felfedni olyan dolgokat, amikről korábban nem meséltem.

Tudom, hogy nehezet kérek tőled. Érzem.
 

De érzem azt is, hogy ez visz majd előre … sokunkat. Legyen hát, bedobom az égő gyufát. Íme, az én sztorim… Velem tartasz?